Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Ambalare sandwich-uri

Istorie

Sandwich-ul este unul drintre cele mai populare feluri de mancare, insa putini stiu cum a aparut si de unde i se trage numele. In secolul I i. Hr., combinatia de nuci si mere strivite, mirodenii si vin, puse intre lipii, era mancarea de baza a evreilor care construiau orasele egiptene.
Apoi, in perioada medievala, felii de paine erau folosite pe post de farfurii, deasupra carora se puneau bucati de carne.

Legenda spune ca lordul John Montagu, al IV-lea Conte de Sandwich, fost comandant Suprem al Flotei Regale britanice si jucator impatimit de carti, a cerut sa-i fie adusa la masa de joc „o bucata de carne de vita, putin sarata, intre doua felii de paine”, pentru ca grasimea sa nu i se lipeasca de maini.
„Bucatile de carne calda” au pastrat numele lordului, nu pentru ca el ar fi inventat acest fel de mancare, ci mai degraba popularitatii lui in randul prietenilor contelui, care au inceput sa comande „dati-mi la fel ca lui Sandwich!”.

Cu timpul, sandwich-ul a devenit un fel de mancare usor de preparat si de luat la pachet, tipurile de sandwich din zilele noastre fiind extrem de variate, pentru toate gusturile.

Alegeri

Delhaize Group este unul dintre cele mai mari lanturi de retail din lume si este prezent pe piata romaneasca prin intermediul supermarketurilor Mega Image. Consecvent principiilor de calitate si prospetime, Mega Image a dezvoltat de-a lungul anilor o serie de marci proprii, destinate sa satisfaca gusturi si bugete variate, prin colaborare cu producatori locali.

365 este o marca proprie Mega Image ce asigura calitate si economii avantajoase pentru cumparaturile zilnice. Sandwich-urile fac parte din aceasta categorie, iar productia lor la nivel local asigura un pret accesibil – acesta fiind si punctul comun al celor peste 190 de produse marca 365.

Progres

TIP TOP este un producator local, renumit in principal datorita cofetariilor prezente in Bucuresti si in alte orase din tara. Pentru Mega Image siguranta alimentara este unul dintre criteriile de baza in alegerea furnizorilor, TIP TOP fiind selectat pentru producerea de sandwich-uri ambalate marca 365 pe baza unui proces riguros.

Fie ca sunt sandwich-uri cu sunca si cascaval, cu salata de cruditati si pui sau cu salam banatean si cascaval, producerea lor respecta criteriile de calitate si siguranta solicitate de catre Mega Image.
Acest lucru este posibil datorita investiitilor ample pentru dezvoltarea unei unitati de productie moderne, dotate cu echipamente si tehnologii inovatoare.

Ambalarea in atmosfera controlata cu azot este solutia moderna la cerintele actuale ale producatorilor si retailerilor preocupati de asigurarea unei experiente de cumparaturi ce nu exclude calitatea. Marca 365 ofera preturi accesibile pentru produse care acopera nevoi zilnice.

Performanta
Generator de azot NitroFil®
Viziune
Investitii echipamente si tehnologii
365 zile/an
Aprecierea consumatorilor

 

365 de zile pe an generatorul NitroFil® sustine eforturile depuse constant de producatori carora le pasa de garantia calitatii.

Copyright © 2024