Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Ambalare produse panificatie

Client

Consecventi cu dorinta de a monitoriza de-a lungul timpului performantele generatoarelor de azot instalate, va prezentam in cele ce urmeaza impresiile impartasite de catre compania PANEUROGAL – producator autohton de produse de patiserie si panificatie.

Infiintata in anul 1994, compania a fost preocupata inca de la inceput de a da viata unor produse pe gustul consumatorilor. Astfel, retetele produselor de patiserie si panificatie contin ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate.

Urmarind imbunatatirea continua a calitatii produselor, modernizarea si retehnologizarea fabricii a inclus si instalarea unui generator de azot in sistem ModiPack®. Generatoarele ModiPack® permit ambalarea in atmosfera controlata cu azot, pentru eliminarea oxigenului din ambalaj in vederea mentinerii prospetimii si a aromelor specifice produselor.

Solutie

 

Sistemul ModiPack® instalat produce 6Nm3/h, parametri functionali sunt monitorizati permanent, iar interfata touch-screen cu meniu in limba romana asigura o operare usoara. Este modularizat si permite cresterea productiei de azot odata cu extinderea productiei in fabrica Paneurogal.
Azotul este generat la puritate reglabila, cu un cost redus ce permite recuperarea investitiei tipic in mai putin de 1 an de zile.

Generatorul de azot ModiPack® a permis eliminarea fenomenului de oxidare si ca urmare termenul de valabilitate a crescut de la 45 de zile la 180 de zile.
Beneficiile dupa instalarea sistemului sunt acelea ca putem lucra pe stocuri, obtinand astfel o mai buna eficientizare a procesului de productie.

Din punct de vedere al executiei si a tehnologiei folosite putem spune ca este un utilaj foarte bine gandit, foarte bine pus la punct si care poate fi folosit in multe alte aplicatii decat cea a noastra.

Ciprian BLĂNARIU – Director Administrativ, PANIBU

Oportunitati
Cresterea afacerii prin extinderea termenului de valabilitate
Siguranta
Monitorizare proces
24/7
Sursa continua de azot, fara intreruperi

 

Copyright © 2024