Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Condiționare aer comprimat

Oricine are de-a face cu serviciile stomatologice se gândește în primul rând la sănătatea sa, căci vizita în cabinetul stomatologic înseamnă pentru mulți stres sau chiar disconfort major. 

Tehnologia avansează în ritm accelerat în toate industriile, iar cea stomatologică nu face excepție. Procedurile și intervențiile stomatologice actuale permit un act medical superior și un confort sporit pentru pacient atât din punct de vedere al stabilirii diagnosticului, cât și ca tratament.

Totuși, toți cei care am stat vreodată pe scaunul stomatologic cunoaștem sunetele aparatului din fața noastră, sunete suficient de neplăcute pentru a uita, cel puțin pentru moment, toate progresele tehnologice.

Deși scaunul stomatologic este principalul aparat medical cu care interacționăm ca pacienți în procedurile stomatologice, multe alte echipamente există în afara cabinetului pentru a deservi actul medical. Aceste echipamente nevăzute și neștiute de cei mai mulți dintre pacienți fac parte din laboratoarele de tehnică dentară și asigură servicii de aer comprimat, necesar în cabinet pentru toate procedurile stomatologice, dar și servicii de prelucrare și modelare dentară. 

Viitorul în medicina dentară 

Victoria My Dental Lab este un laborator de tehnică dentară modern, desprins din cadrul rețelei Policlinica Victoria Pitești.
Laboratorul este dotat cu tehnologie CAD-CAM, completată cu o imprimantă 3D de mare precizie și scanere intra-orale ce permit execuția unor piese proteice de mare precizie, ce satisfac cerințele stomatologului, dar mai ales cerințele estetice crescute ale pacienților contemporani. 

Pe lângă echipamentele ce susțin tratamente de estetică dentară, laboratorul și-a adăugat în portofoliu și o stație NitroFil® Air pentru condiționarea aerului comprimat, un sistem necesar pentru desfășurarea tuturor procedurilor din cabinetul stomatologic. 

Am ales sistemul NitroFil® Air pentru că îl cunoșteam, asigura rețeaua de aer pentru policlinica Victoria Pitești și cunoșteam performanțele sale.
Stația NitroFil® a fost o investiție necesară pentru noua rețea de aer comprimat: ne asigură debit și presiune specifice, aer fără umiditate la anumite valori pentru aparatele noastre.
În plus, ne oferă și o facilitate suplimentară pentru monitorizare: controllerul integrat în sistem ne permite reglaje și setări la care nu aveam acces înainte, stația de aer fiind integrată în rețeaua policlinicii. Avem astfel monitorizare și un control eficient al întregului proces.
Marius Ilie – tehnician dentar, administrator Victoria My Dental Lab

 

Caracteristici NitroFil® Air:
Fiabil
Asigură condiționarea rețelei de aer comprimat cu randament crescut, datorită componentelor cu durată lungă de funcționare și costuri mici de întreținere.
Versatil & sigur
Mobil și ușor de manevrat, oferă siguranță în exploatare grație monitorizării și diagnozei permanente.
Predictiv
Permite ajustarea parametrilor funcționali funcție de variațiile procesului.

@Foto credit Unsplash.com

Copyright © 2024