Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

ModiPack

ModiPack

ModiPack

De 4 ori mai multe zile garantate pe raft!

Râncezire, alterare, deteriorare – sunt cele mai frecvente motive pentru care produsele ambalate rămân pe raft sau sunt returnate. Cauza?

Înainte de a ajunge pe masa consumatorilor, alimentele și băuturile trec prin mai multe stadii de prelucrare. Astfel, sunt expuse aerului (din care 20,9% oxigen), un mediu în care bacteriile și mucegaiul se dezvoltă ușor, reducând calitatea produsului final prin oxidare.

Ambalarea în Atmosferă Protectoare ModiPack® asigură o atmosferă controlată cu azot, pentru eliminarea oxigenului din ambalaj, cu scopul de a menține prospețimea și proprietățile nutriționale ale alimentelor.

Inertizare, purjare, umplere, dispensare, depozitare și ambalare în atmosferă controlată – sunt alte tehnici de utilizare a azotului în industria alimentară.
Oricare ar fi aplicația, scopul este același: prevenirea degradării produsului. Azotul înlocuieste oxigenul la care este expus produsul și încetinește procesul de oxidare.

Aroma și prospețime
Mai mult
no-image

Alimente potrivite: fructe și legume, produse de patiserie, lactate, carne, cârnați și salamuri, produse de brutărie, pește, vin, cafea și ceai, alimente semipreparate, brânzeturi, lapte praf, sucuri de fructe, nuci și fructe uscate, condimente, etc.

Industria farmaceutică – azotul previne degradarea medicamentelor în blistere, cutii sau pungi, în formă solidă, lichidă, de gel, pasta sau praf.

Industria cosmetica – ambalare sapun, șampon, parfumuri, creme, produse pentru machiaj.

De ce să folosesc ModiPack®?
  • Reduc costurile de ambalare – în medie cu 50%*, dar pot ajunge și la 90%, funcție de tipologia de consum
  • Păstrez prospețimea, aroma și proprietățile produsului
  • Cresc durata de viață pe raft cu paână la de 4 ori*
  • Cresc oportunitățile de desfacere către zone mai îndepărtate
  • Asigur protecție eficientă în timpul ambalării, indiferent de tehnica de ambalare

*prin comparatie cu butelii de azot sau surse de azot lichid

Testează
Copyright © 2024