Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Injectie mase plastice

Realitate

Intr-o zi torida de vara, nimic nu se compara cu savoarea unui fruct sau a unei bauturi racoritoare din frigider. Drumul pana la confortul oferit de o combina sau un aparat frigorific este insa destul de lung si implica multa munca si daruire din partea tuturor celor implicati in fabricarea unui astfel de echipament.

Confortul si placerea de a utiliza un aparat electrocasnic se regasesc in amanunte nevazute de ochiul neobisnuit cu astfel de detalii, dar se simt de catre orice utilizator.

Aceste detalii sunt urmarite cu cea mai mare atentie de cei care le realizeaza, iar povestea lor incepe de la furnizorii producatorului de frigidere.
Este si cazul producatorului ARCTIC, care colaboreaza cu furnizori agreati pentru accesorii din plastic in dimensiuni, greutati si forme variate.

 

Solutie

Raspunsul rapid la nevoile si stilul de viata in continua transformare al consumatorilor actuali presupune flexibilitate si reactie rapida din partea producatorilor, de-a lungul intregului lant de productie.

Injectia de mase plastice asistata cu gaz asigura o calitate superioara a finisarii pieselor, precizie sporita in executie, rezistenta crescuta si consum redus de materie prima.
Azotul este gazul folosit la injectia cu gaz datorita capacitatii sale de a distribui uniform presiunea in interiorul matritei, rezultand astfel o piesa compacta, fara defecte de fabricatie.

Identificarea particularitatilor unei aplicatii si valorificarea oportunitatilor reprezinta cheia integrarii cu succes a unui generator de azot.
Generatorul de azot NitroFil® potrivit aplicatiei reprezinta o investitie mai mica din punct de vedere al designului industrial. Pe termen lung inseamna profitabilitate si eficienta.
Pentru ARCTIC este calitate superioara si preocupare fata de nevoile unei lumi moderne, in continua miscare.

Calitate
Preocupare pentru nevoi moderne
Eficienta
Tehnologie adaptata procesului

Noi, consumatorii ne bucuram de grija si atentia pentru detaliile care ne fac viata mai frumoasa si mai confortabila.

Copyright © 2024