Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Ambalare produse panificatie

Context

Mini Feast este „gustarea sanatoasa, dar savuroasa” oferita de compania de panificatie LiDaS® din judetul Tulcea.
NitroFil® este generatorul de azot care sustine companiile ce doresc reducerea costurilor cu azotul, sustinand profitabilitatea pe termen lung.
Impreuna, permit accesul la o alimentatie sanatoasa, pentru orice consumator al zilelor noastre.

Obiectiv

LiDaS® este o companie de panificatie pornita de antreprenori curajosi in anul 1993.
Avand capacitati de productie proprie – fabrica, moara, depozite si laboratoare – compania s-a dezvoltat de-a lungul anilor devenind un producator important de produse de panificatie la nivel regional.

Standardele de calitate au crescut constant si au sustinut astfel dezvoltarea de produse unice pe piata romaneasca.

Mini Feast – covrigeii cu tarate, chimen sau scortisoara – au la baza retete inovative, ce combina ingrediente naturale si sanatoase. Pentru a conserva aceste beneficii nutritionale pana in momentul consumului, covrigeii sunt ambalati in atmosfera protectoare cu azot.

Solutie

Sectorul panificatiei este unul dintre cele mai competitive ramuri ale industriei alimentare.
Pasiunea pentru panificatie si preocuparea pentru oferirea de retete echilibrate, cu ingrediente naturale au sustinut de-a lungul timpului extinderea ofertei.

Decizia de a instala generatorul NitroFil® a venit firesc dupa experienta utilizarii buteliilor de azot – solutie ineficienta economic si logistic, intrucat costurile asociate cu intreruperile in procesul de productie, precum si lipsa de control a cheltuielilor cu azotul sunt elemente importante in economia productiei.

Testarea generatorului NitroFil® in fabrica de la Mineri, judetul Tulcea a definitivat optiunea LiDaS®. Dezvoltat pentru a sustine profitabilitatea clientilor pe termen lung, NitroFil® economiseste mai mult decat costa si sustine eforturile de eficientizare a productiei.

Pasiune
Retete originale, produse proaspete
Fiabilitate
Tehnologie potrivita
Profitabilitate
Economii de costuri

 

Dedicarea echipei LiDaS® pentru crearea unor retete originale si a unor produse proaspete, sanatoase si nutritive nu este o abordare des intalnita.
Aprecierile clientilor fideli sunt o buna dovada in acest sens.

Copyright © 2024