Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

SmartStock

SmartStock

SmartStock

Fără conservanți chimici sau pesticide!

Depozitarea alimentelor înaintea comercializării influențează semnificativ calitatea lor la momentul consumului.

În timpul păstrării, alimentele se deterioreaza în funcție de condițiile de depozitare, datorită acțiunii agenților externi: aer, apă, căldură, bacterii, dăunatori.  Efectele sunt foarte vizibile în cazul legumelor și fructelor.

Degradarea alimentelor nu poate fi împiedicată, însă poate fi încetinită foarte mult prin modificarea condițiilor de depozitare: temperatură, umiditate, compoziția atmosferei din depozit.

Depozitarea în atmosferă controlată este tehnica ce încetinește pierderea calității produselor după recoltare, și este o alternativă naturală și economică la conservanți chimici și la pesticide.
Are un potential mare pentru reducerea pierderilor post-recoltare și pentru menținerea valorilor nutriționale și de piață (se păstrează substanțele hrănitoare și aspectul proaspăt).

Soluție economică
Mai mult
no-image

Prevenirea degradării produselor este motivul folosirii azotului în industria alimentară: azotul înlocuiește oxigenul și încetinește procesul de oxidare.

Aplicația SmartStock reduce conținutul de oxigen dintr-un depozit frigorific și încetinește procesul de degradare a alimentelor stocate, prin introducerea azotului cu concentrație ridicată în spațiul de depozitare.

Temperatura camerei, concentrația de oxigen, umiditatea și RH-ul sunt monitorizate și controlate automat, iar sistemul asigură menținerea atmosferei propice pe întreaga durată de stocare.

De ce să folosesc SmartStock?
  • Cresc durata de depozitare a alimentelor
  • Monitorizez continuu parametrii de depozitare
  • Asigur conservare eficientă a produselor depozitate
  • Pot extinde sistemul pe măsură ce extind depozitul = soluție economică
Testeaza
Copyright © 2024