Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Inertizare granulator – extindere capacitate

Preocupare

400 de milioane din populația globală nu poate avea acces la servicii medicale, iar mai mult de 2 miliarde nu-și permit medicamentele de care au nevoie.*

Accesul la sanatate poate fi însă imbunatățit dacă tot mai mulți oameni au parte de o educație preventivă a bolilor, dacă sunt diagnosticați și au parte de tratamentul potrivit.

Medicamentele generice sunt echivalente terapeutice ale produselor farmaceutice originale ale căror brevete au expirat. Sunt utilizate pe scară largă, în cadrul programelor de tratament cost-eficiente, fiind prescrise de către medici ca alternative eficiente la produsele farmaceutice inovatoare mai scumpe.
Medicamentele generice oferă un beneficiu major pentru societate: asigură accesul pacienților la tratament farmaceutic de calitate, la costuri accesibile.

Abordare

SANDOZ – divizie Novartis Group – este al doilea producător global de medicamente generice și joacă un rol important în accesul acestora în tările mai puțin dezvoltate.

Sandoz este prezent și în Romania, printr-o facilitate de producție, iar medicamentele generice produse aici sunt exportate în peste 60 de țări.
Procesul de fabricație impune standarde înalte de calitate, specifice industriei farmaceutice.

Sandoz Târgu Mureș beneficiază de câțiva ani de avantajele tehnologiilor Parker, pentru inertizarea cu azot a granulatoarelor cu ingrediente farmaceutice.
Al doilea generator NitroFil® instalat asigură o capacitate de producție azot de 4 ori mai mare și susține extinderea procesului de fabricație.

Avantajele NitroFil®, dupa utilizarea mai multor generații: monitorizare și generare automata fără necesitatea schimbării de butelii, ccea ce ne asigură un proces stabil.

Ștefan Mateaș
Head Maintenance – SANDOZ SRL

În 2015, produsele Sandoz au ajuns la aproximativ 520 de milioane de pacienți, iar eforturile companiei urmăresc atingerea nivelului de 1 miliard de pacienți.
Mai multe despre eforturile SANDOZ – Making Access Happen.

*sursa www.sandoz.com

Copyright © 2024