Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Presurizare anvelope

Client

Service auto CALYPSO – unul dintre primii beneficiari ai generatoarelor cu tehnologie Parker de pe piata romaneasca – a facut saltul calitativ catre generatorul de azot industrial NitroFil®.

Situat la iesirea din localitatea Pitesti catre Campulung, in zona de legatura a centurii cu orasul, CALYPSO este cea mai mare vulcanizare auto a orasului, fiind un nume bine cunoscut localnicilor.

Dotat cu echipamente moderne pentru service si vulcanizare, CALYPSO a integrat in anul 2008 un generator de azot TruckTyreSaver pentru umflarea anvelopelor cu azot, iar ulterior un TyreSaver3.0 din noua generatie.
Presurizarea cu azot a devenit un serviciu solicitat in ultimii ani nu numai in perioadele de schimbare a anvelopelor (primavara/toamna), avantajele utilizarii azotului fiind acum cunoscute si apreciate si pe piata romaneasca.

Solutie

CALYPSO este o companie infiintata in anul 1991 de catre un pasionat de aviatie, practicant de aviatie sportiva, la baza existenta in apropiere.

Rigoarea, atentia la detalii, performanta, alaturi de curaj si de asumarea riscurilor sunt trasaturi transmise din pasiunea zborului in ceea ce si cum face CALYPSO zi de zi – service auto si vulcanizare, magazin online de anvelope, servicii de reconditionare jante si altele.

Gratie pozitionarii avantajoase, solicitarile venite din partea clientilor – atat autoturisme si camioane aflate in tranzit, cat si localnici – au crescut si s-au deversifcat de-a lungul anilor. Astfel, a aparut nevoia de a actualiza echipamentele de service la noile solicitari.

NitroFil® este generatorul de azot varf de gama cu tehnologie Parker, dedicat in special aplicatiilor industriale solicitante din punct de vedere tehnic.
Consecvent eforturilor de a beneficia de cele mai moderne si performante echipamente, CALYPSO nu a ezitat in a instala NitroFil® odata cu testarea lui.

Performanta
Echipamente de ultima generatie
Atitudine
Investitii, asumare de riscuri
Tehnologie
Generator NitroFil

 

Daca drumul va duce in aceasta zona, incercati serviciile CALYPSO si veti fi placut surprinsi!

Copyright © 2024