Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Inertizare granulator

Client

Compania elvetiana Sandoz, al doilea jucator pe piata mondiala a medicamentelorgenerice si al treilea producator din Romania a ales eficienta tehnologiei Parker pentru azotul utilizat in fabrica din Targu Mures.

Generarea de azot on-site este ideala pentru aplicatiile critice, cum sunt cele din industria farmaceutica.
Inertizarea cu azot a granulatoarelor cu ingrediente farmaceutice si transferul sub presiune in reactoare asigura eliminarea oxidarii si a riscului de aprindere a pulberilor.

Optiuni

Anterior instalarii generatorului, fabrica Sandoz utiliza butelii de azot – solutie ineficienta logistic, dar mai ales economic!
Cerintele aplicatiei Sandoz au condus catre alegerea sistemului NitroFil® – ultima generatie de generatoare cu membrane permeabile Parker.

NitroFil® este o sursa continua de azot la puritati si debite variate, functie de tiparul de consum si de puritatea necesara procesului. Asigura monitorizare permanenta a parametrilor procesului de productie si poate fi extins usor odata cu cresterea consumului.
Avand la baza tehnologia membranei permeabile cu garantie 10 ani, NitroFil® permite o mentenenata redusa, acesta fiind si unul din factorii determinanti in alegerea generatorului.

Solutie completa

Prin inlocuirea buteliilor de azot au fost eliminate costurile ascunse ca intarzieri in productie din cauza intreruperilor necesare pentru aprovizionarea cu azot, precum si cresterile necontrolabile de preturi. Cu generatorul NitroFil® azotul este disponibil oricand, in cantitatea solicitata!

Controlul costurilor este o constanta a oricarei companii procupate de eficienta si profitabilitate, iar industria farmaceutica este una dintre cele mai competitive industrii, in intreaga lume.

Solutia Sandoz este o propunere garantata de performantele tehnologiilor Parker: generator NitroFil®, butelie de stocare, conectica speciala Legris pentru transportul aerului comprimat si al azotului.

Tehnologie
Generator de azot NitroFil®
Eficienta
Butelie stocare
Stabilitate
Solutie completa - transport aer si azot

Eforturile SANDOZ de reducere a costurilor de fabricatie si a riscurilor asociate sustin imbunatatirea productiei.

Copyright © 2024