Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Incinta inerta

Misiune

“Creăm dispozitive medicale inovative cu ajutorul oamenilor și în sprijinul oamenilor.
Ne adresăm în primul rând pacienților, a căror încredere în sistemul medical dorim să o sporim, deoarece considerăm că numai în acest fel putem crește calitatea actului medical și nivelul de satisfacție a părților implicate.”

Declaratia apartine companiei BIOSINTEX, producator roman de materiale chirurgicale: sutura resorbabila si neresorbabila, plasa chirurgicala si altele.

Fondata de catre o familie de medici cu dorinta de a contribui la sanatatea oamenilor, produsele BIOSINTEX sunt folosite de chirurgi din Romania, dar si din Africa, America Latina si Europa.

Pentru a fi competitivi la nivel international, criteriile de calitate din procesul de productie respecta atat cerinte Farmacopeea (pentru materii prime), cat si standarde internationale de calitate ISO din domeniul medical.

Proces

Procesul de productie presupune in principal “camere curate”, adica zone cu un mediu controlat conform standardelor impuse producatorilor de dispozitive medicale, iar controlul calitatii se desfasoara de-a lungul intregului flux tehnologic.

Parte din productie este si “glove box”, o camera transparenta in care se fac masuratori, testari si experimente de materii prime si alte materiale intr-un mediu controlat. Atmosfera din glove box este inerta, iar umiditatea din interiorul camerei este esentiala pentru a asigura testarea in aceleasi conditii.

Camera transparenta “glove box” este inertizata cu un generator de azot NitroFil®, iar senzorul plasat in interiorul camerei monitorizeaza permanent nivelul de umiditate.

Performanta
Ajungem la umiditate scazuta in glovebox intr-un timp mult mai scurt
Economii de costuri
Pret/m3 azot mult mai scazut fata de pret/m3 azot in butelii
Siguranta
Nu manipulam butelii: am eliminat un risc si am economisit timp si carburant

Pentru serviciile oferite – nota 10 pentru promptitudine si viteza de reactie in rezolvarea problemelor.

no-image
Alin IOSIF
General Manager
Copyright © 2024