Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

Echipamente mobile Azot & Oxigen

Client

In industria aeronautica azotul si oxigenul sunt gaze folosite frecvent in activitatile specifice de pregatire ale unui avion pentru zbor.
Azotul este folosit in sistemul de amortizare al trenului de aterizare si pentru presurizarea anvelopelor avioanelor, iar oxigenul este necesar pasagerilor si personalului navigant in timpul zborului.

TAROM dispune de propria sa statie de producere azot, modernizata prin tehnologia membranei permeabile Parker.
Azotul produs de catre statia TAROM este folosit atat pentru flota proprie, cat si pentru avioanele comerciale ale altor companii aeriene ce solicita acest serviciu in timpul tranzitului.

"Our mission is your safe flight"

Procedura de transfer a azotului si a oxigenului presupune utilizarea acestora din butelii la presiune inalta (250 bar).
Transportul buteliilor pe pista, langa avion, se realizeaza cu masini speciale, dedicate exclusiv fie pentru alimentare cu azot, fie pentru oxigen.

Performantele obtinute dupa modernizarea statiei de azot – reduceri de costuri de productie, eficienta sporita – au determinat continuarea investitiilor si in zona acestor masini speciale. Astfel, au fost modernizate atat masina de transport azot, cat si cea de oxigen.

Structura metalica usoara, construita pe o platforma robusta Dacia Logan si echipamentele performante Parker au asigurat modernizarea unor masini utilitare vitale pentru activitatea TAROM de zi cu zi.

Fiabilitate
Structuri robuste
Performanta
Tehnologie Parker
Siguranta
Confort pentru pasageri

Modernizarile se aliniaza eforturilor depuse constant de tehnicienii TAROM pentru a-si respecta deviza „Our mission is your safe flight”.

Copyright © 2024