Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

SmartStock

SmartStock

SmartStock

Fara conservanti chimici sau pesticide!

Depozitarea alimentelor inaintea comercializarii influenteaza semnificativ calitatea lor la momentul consumului.

In timpul pastrarii, alimentele se deterioreaza in functie de conditiile de depozitare, datorita actiunii agentilor externi: aer, apa, caldura, bacterii, daunatori.  Efectele sunt foarte vizibile în cazul legumelor si fructelor.

Degradarea alimentelor nu poate fi impiedicata, insa poate fi incetinita foarte mult prin modificarea conditiilor de depozitare: temperatura, umiditate, compozitia atmosferei din depozit.

Depozitarea in atmosfera controlata este tehnica ce incetineste pierderea calitatii produselor dupa recoltare, si este o alternativa naturala si economica la conservanti chimici si la pesticide.
Are un potential mare pentru reducerea pierderilor post-recoltare si pentru mentinerea valorilor nutritionale si de piata (se pastreaza substantele hranitoare si aspectul proaspat).

Solutie economica
Mai mult
no-image

Prevenirea degradarii produselor este motivul folosirii azotului in industria alimentara: azotul inlocuieste oxigenul si incetineste procesul de oxidare.

Aplicatia SmartStock reduce continutul de oxigen dintr-un depozit frigorific si incetineste procesul de degradare a alimentelor stocate, prin introducerea azotului cu concentratie ridicata in spatiul de depozitare.

Temperatura camerei, concentratia de oxigen, umiditatea si RH-ul sunt monitorizate si controlate automat, iar sistemul asigura mentinerea atmosferei propice pe întreaga durata de stocare.

De ce sa folosesc SmartStock?
  • Cresc durata de depozitare a alimentelor
  • Monitorizez continuu parametrii de depozitare
  • Asigur conservare eficienta a produselor depozitate
  • Pot extinde sistemul o data cu cresterea depozitului – solutie economica
Testeaza
Copyright © 2017