Republicii 198
Pitesti, Arges
Ion Ionescu de la Brad 65
Sector 1, Bucuresti
0700 000 000
office@azot.ro

ModiPack

ModiPack

ModiPack

De 4 ori mai multe zile garantate pe raft!

Rancezire, alterare, deteriorare – sunt cele mai frecvente motive pentru care produsele ambalate raman pe raft sau sunt returnate. Cauza?

Inainte de a ajunge pe masa consumatorilor, alimentele si bauturile trec prin mai multe stadii de prelucrare. Astfel, sunt expuse aerului (din care 20,9% oxigen), un mediu in care bacteriile si mucegaiul se dezvolta usor, reducand calitatea produsului final prin oxidare.

Ambalarea in Atmosfera Protectoare ModiPack® asigura o atmosfera controlata cu azot, pentru eliminarea oxigenului din ambalaj, cu scopul de a mentine prospetimea si proprietatile nutritionale ale alimentelor.

Inertizare, purjare, umplere, dispensare, depozitare si ambalare in atmosfera controlata – sunt alte tehnici de utilizare a azotului in industria alimentara.

Oricare ar fi aplicatia, scopul este acelasi: prevenirea degradarii produsului. Azotul înlocuieste oxigenul la care este expus produsul si încetineste procesul de oxidare.

Aroma si prospetime
Mai mult
no-image

Alimente potrvite: fructe si legume, produse de patiserie, lactate, carne, carnati si salamuri, produse de brutarie, peste, vin, cafea si ceai, alimente semipreparate, branzeturi, lapte praf, sucuri de fructe, nuci si fructe uscate, condimente, etc.

Industria farmaceutica – azotul previne degradarea medicamentelor in blistere, cutii sau pungi, in forma solida, lichida, de gel, pasta sau praf.

Industria cosmetica – ambalare sapun, sampon, parfumuri, creme, produse pentru machiaj.

De ce sa folosesc ModiPack®?
  • Reduc costurile de ambalare – in medie cu 50%*, dar pot ajunge si la 90%, functie de tipologia de consum
  • Pastrez prospetimea, aroma si proprietatile produsului
  • Cresc durata de viata pe raft cu pana la de 4 ori*
  • Cresc oportunitatile de desfacere catre zone mai indepartate
  • Asigur protectie eficienta in timpul ambalarii, indiferent de tehnica de ambalare

*prin comparatie cu butelii de azot sau surse de azot lichid

Testeaza
Copyright © 2017